Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Della Torre

Via Della Torre 1 06039 Trevi, Matigge di TreviPerugia, Trevi, 06039, Italy
Okuma Odası
Asansör
Iş Merkezi
Yüzme Havuzu

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Trevi ziyaretinizde Della Torre Hotel, alışveriş merkezi bağlantılı ve Santa Maria Infraportas Kilisesi ve Foligno Palazzo Comunale çevresinde sizi bekliyor. Bu otel San Feliciano Katedrali ve Sassovivo Manastırı civarındadır.

Odalar
Misafirler için 135 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Della Torre Hotel kapsamında belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Okuma Odası
  • Asansör

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Havuz Ve Spa

  • Yüzme Havuzu

Oda Özellikleri

  • Beşik

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Aeroporto Internazionale dell'Umbria - Perugia "San Francesco d'Assisi" - S.A.S.E. SpA 36 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri