Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Plaza Grau

Jr Grau 722, Trujillo 13001, Peru

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Trujillo bölgesinde konaklama olanağı sunan Hotel Plaza Grau Trujillo Ulusal Üniversitesi Arkeoloji Müzesi ve Carmen Manastırı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel San Agustin Kilisesi ve Merced Kilisesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için LED televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Yemek
Hotel Plaza Grau restoranı yemek servisi yapmaktadır; mekânda içecek servisi yapan bar bulunur. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisini kullanabilirsiniz. Misafirlerimize her gün ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Mayor General FAP Armando Revoredo Iglesias Airport 261,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri