Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Falken

Gruebi Haus A, 3823 Lauterbrunnen, Switzerland
Tur Masası
Iş Merkezi
Uydu Yayını
Karşılıklı Yolcu Taşıma Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Tarihi bir Alpin Oteli olan Falken, Dünya Miraslarından biri olarak kabul edilen Jungfrau Dağları'nın kalbinde, yaz ve kış tatilleriniz için mükemmel bir bölgede bulunmaktadır. Falken Hotel'in asıl karakteri, mal sahibi aileler tarafından, nesiller boyu özenle korunmuştur. Antikalarla, tarihi resim ve fotoğraflarla döşenen sıcak dinlenme salonu, bar ve müzik salonu, konukların kalmaya başladıkları ilk günden itibaren kendilerini evlerinde hissedecekleri eşsiz bir ortam sunar. Hepsi, dağların muhteşem manzarasına nazır 50 konforlu yatak odası, kalışınızı unutulmaz yapar. Konukların yıllar geçtikçe, otele tekrar ve tekrar gelmeleri, hiç de şaşırtıcı değildir; çünkü konuklar, Falken Hotel'i, evlerinden uzaktayken evleri gibi kabullenirler. Kışın, görkemli Jungfrau Kayak Zirvesi'ne ve yazın, bölgenin uçsuz bucaksız gezi bölgelerine erişim imkanı sunan Wengen'deki Falken Hotel, bu özelliğiyle, herkesin her mevsim tatil yapmak isteyeceği, ideal bir hedeftir.

Otel Özellikleri

  • Tur Masası

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Oda Özellikleri

  • Uydu Yayını

Ulaşım

  • Karşılıklı Yolcu Taşıma Servisi

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Otel Tanıtım Bilgisi

" Evinizden uzaktayken, Alpin'deki eviniz..."

Otel Yakınında

* Berne Havaalanı- 59 Km * Thun Gölü- 16 Km * Schilthorn - 16 Km * Wengen - Mevcut bölge * Grindelwald - 21 Km * Trummelbach Şelaleleri - 3 Km * Jungfraujoch - 11 Km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Bir zamanlar Wengen, İsviçre'nin en büyük yürüyüş, kayak ve tırmanma merkezlerinden biriyken, 1895'te yapılan Falken Hotel, ilk ziyaretçilerin Jungfrau bölgesini keşfedebilecekleri rahat bir üs sağlamış oldu.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri