Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Orchard Hotel

86 - 90 Sussex Gardens, London W2 1UH, UK
Gazete Bayisi
Klima
Televizyon
Halı

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Merkezi bir konuma sahip Orchard Otel, Hyde Park, Park Lane ve Oxford Caddesi ve elbette Buckingham Sarayı gibi Londra'nın önemli mekanlarına yakındır. Otel, zarif ve ağaçlarla bezeli, Bayswater Caddesi'ne doğru uzanan bir cadde olan Sussex Garden'dadır; bu füzel Viktorya dönemi binasında 43 oda bulunur. Özel bir işletme olan otel, konfor ve kişisel servisi, sıcak ve dostane bir atmosferle birlikte sunuyor. Sussex Gardens, çok ünlü isimlerin de dahil olduğu Viktorya dönemi aileleri için lüks evler yapılması amacıyla oluşturulmuştur. Dünya İzci Hareketi'nin kurucusu Lord Baden Powell, St James Kilisesi'nde vaftiz edilmiştir. Sör Arthut Conan Doyle'un ailesi, Gardens'da yaşamıştır ve St Mary's Hastanesi'nde Sör Alexander Flemming penisilini bulmuştur. Sussex Garden, 19. yüzyılda Samuel Pepys Cockerell tarafından tasarlanmış ve mimari özellikleri korunmuştur. Wahington'daki Kapitol'ü inşa eden Latrobe, Coclerell'in öğrencisiydi.

Otel Özellikleri

  • Gazete Bayisi
  • Klima

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Halı

Otel Özellikleri

* Otelde, sabah 07.00-09.00 arası enfes bir İngiliz kahvaltı sunulur. * Konuklar kafeteryada bir şeyler içip, yiyecek atıştırabilir; TV'de haberleri izleyebilir. Kitaplarıyla salona da çekilebilirler. * Ön büro 24 saat açıktır ve burada çalışanlra size bölgedeki mekanlar hakında bilgi verebilir. Otel yakınlarında ücretsiz otopark hizmeti vardır.

Oda Özellikleri

* Otelde en suite banyolu 43 oda vardır. * Odalarda renkli TV, trelefon, radyo ve tuvalet masası bulunur.

Otel Tanıtım Bilgisi

"Orchard Otel, güzel bir Viktorya dönemi binası..."

Otel Yakınında

* Heathrow Havalimanı - 30 km * Paddington İstasyonu - 0.5 km * Paddington Metro - 0.5 km * Hyde Park - 0.5 km * Oxford Street Alışveriş Bölgesi - 1 km * Royal Albert Hall * Madame Tussauds * Park Lane - 1.5 km * Buckingham Sarayı - 2.5 km * Parlamento - 3 km * London Eye - 3 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • London City Havalimanı 18,1 km uzaklıkta
  • Orchard Otel, bu tarihi kenti gezmek için ideal bir konumdadır. Hyde Park ve Londra'nın pek çok ünlü mekanına yakındır. Bunlar arasında Madame Tussauds, Planetarium, Royal Albert Salonu, Londra Hayvanat Bahçesi, Harrods, Oxford Caddesi ve daha pek çok mekan dahildir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri